La multi ani, Femei frumoase! La multi ani, Mame!

Despre DOR

Draga OM, draga Prieten, draga Prietena - MINUNATE SUFLETE - Va spun buna ziua, astazi privind spre fereasta la vremea mohorata de afara, m-am lasat dus de ganduri, de dor..ascultand o melodie minunata la casti, am decis sa impart cateva ganduri cu voi, cu cei care ma apreciati cu adevarati, cu cei care nu ma judecati, cu cei care imi sunteti alaturi mereu.

E duminica iar si cu vremea asta cred ca cel mai potrivit ar fii sa va vorbesc putin de DOR, pentru ca DORUL ...este ceea ce ma omoara cel mai mult!
DOR - de copii
DOR - de oameni sinceri
DOR - de vara
DOR - de primavara
DOR - de tata
DOR - de comunicare cu tine suflet
Sunt mii de doruri, fiecare din noi avem multe doruri in suflet ce le purtam cu noi ani in sir, poate si o viata intreaga, poate am pierdut pe cineva drag sau poate ne e dor de anumite perioade din viata, oricum ar fi, DORUL .. din punctul meu de vedere are o singura DEFINITIE : DORUL= DURERE // DURERE SUFLETESCA // DORUL DUREREA PE CARE MEDICII NU O POT VINDECA DIN INIMA!
A avea dor de cineva ne DEFINESTE ca oameni, pentru ca suntem facuti din TRUP-SUFLET-MINTE, suntem legati in 3, dar pe departe cred ca cel mai important este SUFLETUL, pentru ca sufletul este BAZA omului, trupul este SCHIMBATOR odata cu trecerea anilor, si datorita problemelor care ne apar in viata, ne ingrasam sau slabim, imbatranim, e normala schimbarea trupului.
MINTEA....este ceva la care putem lucra mereu, odata cu trecerea prin viata MINTEA ne ajuta sa devenim mai buni, mai atenti, mai vigilienti, mai precauti, de asta trebuie sa avem GRIJA de creierul nostru si sa il HRANIM cu DRAGOSTE cu invataturi alese, sa avem grija cu cine ne INCONJURAM, si cel mai important ce luam de la cei ne inconjoara.
citat : Arata-mi prietenii tai ca sa iti spun cine esti!
De cele mai multe ori e atat de adevarat acest citat!
In concluzie suntem OAMENI...si e normal sa PLANGEM in sufletul nostru de DOR chiar daca de cele mai multe ori majoritatea celor care ne inconjoara nu ne inteleg, nu isi dau seama ca de fapt...nu suntem NEBUNI...ca ne exprimam in felul nostru DORUL...si DUREREA din suflet....suntem doar OAMENI #neintelesi!!!!
Va doresc o duminica minunata! Daca ai citit pana la capat te astept cu un comentariu fie pozitiv sau negativ, fie ca imi impartasesti sau nu gandirea! Multumesc suflet minunat!

Comentarii