La multi ani, Femei frumoase! La multi ani, Mame!

Telefonul mobil - DEMON sau DROG ?

Diavolul poate influența omul și îl poate chinui în trup și minte. Ne atacă prin intermediul ispitelor și incită la păcat. Dar Dumnezeu ne dă harul de a rezista și de a depăși aceste momente. Pentru aceasta, nu putem să-l învinuim pe diavol pentru păcatele noastre. Noi suntem responsabili pentru ele.

Atunci când persoana cade în păcat, diavolul vrea să o facă să creadă că situația ei este iremediabilă. Încearcă să se asigure că noi ne îndoim de îndurarea lui Dumnezeu și cădem în disperare.
Pe 17 februarie 2002, Papa Ioan Paul al II-lea a declarat: „Fiecare om, pe lângă propria înclinație spre păcat și exemplul rău al altor persoane, este ispitit și de cel rău. Acest lucru se întâmplă și mai mult atunci când omul este mai puțin conștient de acest lucru. De multe ori el cedează în fața mincinoasei ademeniri a cărnii și a celui rău, iar apoi experimentează dezamăgiri amare!”.
Iată proiectele strategice ale Satanei:
Satana a organizat o întâlnire universală de demoni. În discursul său de deschidere a spus:
„Nu putem evita în mod direct ca creștinii să meargă la Biserică, nici ca să citească Sfânta Scriptură sau să cunoască adevărul. Dacă încercăm să-i lipsim de acestea, vom fi expuși. Nu putem nici măcar să le interzicem în mod direct să se doneze într-o relație intimă Salvatorului lor. În același timp, suntem conștienți de faptul că dacă obțin această relație, puterea noastră asupra lor se deteriorează. Dar este ceva ce putem face și mereu ne-a reușit. Îi lăsăm să creadă că sunt buni creștini, îi lăsăm să facă lucruri pentru Cristos atunci când simt dorința, dar le furăm timpul”.
„Acest lucru vreau să-l faceți”, a spus diavolul. „Distrați-i de la legătura strânsă cu Salvatorul și de la păstrarea legăturii vitale pe tot parcursul zilei”.
„Cum vom putea reuși?”, au strigat demonii.
„Țineți-i ocupați în banalitățile vieții și inventați nenumărate stratageme pentru a le ocupa mintea”, a răspuns el.
„Tentați-i să cheltuiască, să cheltuiască, să cheltuiască. Convingeți-le soțiile să meargă la muncă multe ore și soții să lucreze 6 sau 7 zile pe săptămână, 10-12 ore pe zile, astfel vor reuși să mențină acel stil de viață gol. Preveniți faptul de a petrece mult timp cu copiii lor. Familiile lor se vor fragmenta repede, și nu vor găsi o cale de ieșire în fața presiunilor de muncă.
Stimulați mintea lor pentru a nu putea asculta vocea liniștită a lui Dumnezeu. Tentați-i să asculte mult la radio, CD-uri sau casete atunci când conduc, deținând în mod continuu un aparat care să-i distragă. Trebuie să fie în mod constant - în spital, la muncă, acasă sau într-un loc public - distrași de seducțiile noastre. Mai întâi de toate, ei tind să se gândească la ei înșiși, astfel ispita va găsi un teren favorabil. Nici măcar nu-și vor da seama că sunt ispitiți.
Umpleți mesele lor de reviste și ziare, inundați-le mintea de noutăți mondiale, invadați străzile cu afișe publicitare, umpleți cutiile lor poștale cu materiale inutile, cataloage, publicitate, și toate tipurile de propagande și promoții, oferind produse gratuite, servicii și speranțe false. Prezentați modele frumoase și subțiri în reviste, în filme și la televizor, astfel încât soții să creadă că frumusețea exterioară este aceea care contează și să devină nemulțumiți de soțiile lor. Țineți soțiile foarte ocupate cu aspectele comerciale și cu chestiunile personale, astfel încât nu-și vor iubi soții. Acest lucru va fragmenta foarte repede familia!
Înlocuiți toate sărbătorile religioase cu sărbători pur consumiste: în loc de Nașterea Domnului să fie Moș Crăciun, în loc de sărbătoarea tuturor sfinților să fie Halloween, în loc de Postul Mare invențați carnavaluri cât mai senzuale posibil. Se vor încadra cu ușurință. Să nu se vorbească despre păcat și despre moarte. Ar fi grotesc. Dați-le un iepuraș de Paște.
Chiar și în momentele libere trebuie să-i țineți ocupați cu multe lucruri, pentru a nu reuși să-l contemple pe Dumnezeu. Țineți-i ocupați, ocupați, ocupați. Umpleți viețile lor cu lucruri, chiar și cu lucruri bune, pentru a nu le mai rămâne timp pentru rugăciune. Atunci când vor merge la vreo întâlnire spirituală, să se piardă în bârfe, pentru a nu putea înțelege nimic”.
Într-adevăr un mare proiect elaborat de către un expert! Doar puține persoane vor putea respinge seducția.

Comentarii